Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

CHP Balıkesir Milletvekili Havutça: Türkiye, 8 Haziran'da aydınlık bir sabaha uyanacak”

CHP Balıkesir Milletvekili Havutça:  Türkiye, 8 Haziran

CHP Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir üçüncü sıra milletvekili adayı Namık Havutça, Üyelerimiz takdirine saygılıyım. Artık birlik ve beraberlik içinde mücadele edip bu hükümetten kurtulma zamanıdır” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir üçüncü sıra milletvekili adayı Namık Havutça, “Üyelerimiz takdirine saygılıyım. Artık birlik ve beraberlik içinde mücadele edip bu hükümetten kurtulma zamanıdır” dedi. Havutça, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da CHP ve halkın iktidarını kurmak amacıyla çaba harcayacaklarını vurgularken, şunları söyledi:
“Dört yıllık milletvekilliğim döneminde, haftanın üç günü Ankara’da, TBMM’de görev yaparken, iki gün ise Balıkesir’in her yerini dolaşmaya ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalıştım. Tabii, gücüm oranında sorunlarını çözdüklerim veya partimin iktidarda olmaması nedeniyle çözemediklerim oldu. Ama hep vatandaşların her çeşit sorunuyla, içtenlikle ve güler yüzle ilgilendim. Üyelerimizin takdirleriyle şimdi üçüncü sıra milletvekili adayıyım. Yine öncelikle partimin emrinde olarak, 7 Haziran seçiminde iktidara gelip ülkemizi bu karanlık gidişten kurtarmak için çaba harcayacağım. Türkiye artık AKP iktidarının gerçek yüzünü gördü. 8 Haziran’da Türkiye’nin, aydınlık bir sabaha uyanacağına inanıyorum.”
Haber : Önder balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı